Investiție de un milion de euro. Atu Tech își mută businessul într-o nouă locație din Sibiu

30 octombrie 2022
Investiție de un milion de euro. Atu Tech își mută businessul într-o nouă locație din Sibiu

Atu Tech (a2t.ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, finalizează o investiție de peste 1 milion de euro, în urma căreia dublează spațiul de depozitare a produselor și mută sediul companiei într-o locație ușor accesibilă din Sibiu, anunță compania într-un comunicat de presă.

Noua locație se afl pe platforma industrială Independența și are o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, cu posibilitatea de estindere în viitor cu încă 2.000 de metri pătrați.

„Decizia de extindere a spațiului comercial și mutarea într-o nouă locație sunt dublate de majorarea numărului de salariați și de extinderea gamei de produse. Obiectivul final a fost să generăm capacități de stocare pentru articole cât mai diverse din principalele categorii de interes, precum supraveghere video, automatizare porți, sisteme smart home, sisteme de alarmă sau incendiu și să putem dezvolta rapid noi linii de business, precum  noua gamă de sisteme fotovoltaice. Odată cu lansarea noii categorii am adus în piață echipamente de la cele mai cunoscute branduri de sisteme fotovoltaice, precum: Afore, Growatt, HUAWEI, Canadian Solar, Longi, Trina Vertex și multe altele”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

Compania, înființată în 2011, are sediul în Sibiu și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 13 milioane de euro (64 milioane lei). Magazinul online a2t.ro comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti-incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie, sisteme fotovoltaice etc. Atu Tech dispune de o rețea de peste 1.000 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.

Sursa foto: Atu Tech