Moș Crăciun de la Crucea Roșie reintră în acțiune după doi ani de pauză. Îl pot chema grădinițele, firmele, cei care fac petreceri și sibienii

27 noiembrie 2022
Moș Crăciun de la Crucea Roșie reintră în acțiune după doi ani de pauză. Îl pot chema grădinițele, firmele, cei care fac petreceri și sibienii

După doi ani de pauză în care pandemia COVID a întrerupt misiunea lui Moș Crăciun de la Crucea Roșie, darnicul bătrânel reintră în acțiune. Reprezentanții organizației au lansat astăzi, 24 noiembrie, serviciul „Moș Crăciun de închiriat”. Astfel, firmele, grădinițele și cei care îl doresc pentru petreceri private pot deja să facă rezervările. De asemenea, Moșul poate ajunge și în casele sibienilor chiar în noaptea de Ajun. Este un singur moș, așa că nu este timp de pierdut.
 

Reprezentanții Crucii Roșii Sibiu au anunțat astăzi relansarea serviciului „Moș Crăciun de închiriat”. Toți cei care doresc ca Moșul să le treacă pragul, fie că vorbim despre firme, despre grădinițe sau familii, pot lua legătura cu cei de la Crucea Roșie pentru a-l rezerva pe Moș, contra unei donații de 200 de lei pentru familii și 500 de lei pentru firme.

„Ne bucurăm că anul acesta putem să reluăm o tradiție veche a filialei noastre, aceea de a-l trimite pe Moș Crăciun în casele sibienilor, la firme, la grădinițe sau la petreceri private. Filiala noastră are o tradiție de mai bine de zece ani în acest sens. În pandemie Moșul nu a mai putut să meargă și să participe la evenimente, dar acum am reluat această activitate. Este un proiect de suflet pentru că așa ajungem în casele sibienilor care își permit să ofere o donație Moșului, dar și la familiile care nu dispun de aceste finanțe. Vom merge și la șase familii nevoiașe, fiecare cu câte cinci, șase copii, pentru care vom strânge cadouri și Moș Crăciun de la Crucea Roșie le va duce. Două familii sunt din Sibiu și patru din județ. Este important de știut că sibienii care vor să susțină proiectele umanitare ale Crucii Roșii o pot face în felul acesta. Sunându-ne, contactându-ne pentru Moș Crăciun”, spune Raluca Morar, președintele Crucii Roșii, filiala Sibiu.

Pentru familii, Moș Crăciun va fi disponibil inclusiv în seara de Ajun, începând cu ora 16.00. La fiecare invitație, Moșul va veni însoțit de superba lui Crăciuniță.

Solicitările și rezervările pot fi făcute pe pagina de facebook a Crucii Roșii, pe e-mail la sibiu@crucearosie.ro sau la numărul de telefon 0741.118.975.

„Dacă vor să-l programeze pe Moșul trebuie să o facă din vreme, pentru că este unul singur anul acesta”, mai spune Raluca Morar.