Lansare Magnet CV: Cea mai nouă platformă de job-uri din județele Cluj și Mureș

06 decembrie 2018
Lansare Magnet CV: Cea mai nouă platformă de job-uri din județele Cluj și Mureș

În primele zile ale lunii decembrie 2018 s-a lansat în Județul Mureș o nouă platformă de locuri de muncă care vizează zona de centru a Transilvaniei: Magnet CV. Plaforma acoperă în prezent trei județe - Mureș, Sibiu, Cluj – și, foarte probabil, aria de acoperire va crește în scurt timp.

Magnet CV este un proiect marca Zi de Zi și are scopul de a facilita contactul dintre angajatori și oameni aflați în căutarea unui serviciu.

Magnet CV poate fi accesată atât online, pe site-ul https://www.magnetcv.ro/, cât și de pe telefonul mobil. În scurt timp va fi disponibilă și o aplicație specializată atât pentru utilizatorii Android cât și pentru iPhone.

Cu Magnet CV este și mai simplu să-ți găsești un job. Odată accesată platforma, poți selecta din caseta din stânga sus localitatea de interes, poți introduce un cuvânt cheie sau domeniul vizat de tine. O altă alternativă este să vizualizezi direct casetele cu locuri de muncă disponibile, situate în partea de mai jos a paginii.

Practic, găsești, aplici și trimiți CV-ul cu un simplu click. Reprezentanții societăților, angajatorii sau persoanele care doresc să posteze un anunț de angajare pot accesa foarte ușor secțiunea de contact.

Reprezentanții companiilor care au nevoie de angajați pentru acoperirea deficitului de personal trebuie să știe că anunțurile de angajare postate pe Magnet CV vor rula pe fiecare pagină online a ziarului Zi de Zi, sporind astfel vizibilitatea.

Platforma este special gândită pentru a fi un punct de întâlnire între companiile care ofertează constant piața pentru ocuparea locurilor de muncă, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui job.

Toate anunțurile vor moderate înainte de a fi postate pe site, pentru a evita apariția unui limbaj neadecvat sau agresiv pe această platformă.