Marquardt construiește o nouă fabrică la Sibiu: Va avea aproape 7.000 de metri pătrați și 200 de angajați noi

27 septembrie 2022
Marquardt construiește o nouă fabrică la Sibiu: Va avea aproape 7.000 de metri pătrați și 200 de angajați noi

Compania germană Marquardt anunță construcția unei noi fabrici la Sibiu, în Zona Industrială, pentru o gamă de producție nouă.

Noua fabrică va adăposti capacități de producție, birouri administrative, laboratoare și birouri de cercetare.

Oficialii companiei spun că pe lângă proiectele din domeniile Human-Machine Interface și Power & Energy Systems recent câștigate din partea unor producători de automobile renumiți, filiala sibiană a Marquardt își va îmbogăți portofoliul de produse și cu noi proiecte pentru unitatea operațională Mechatronic Devices.

“Pentru dezvoltarea noii game Mechatronic Devices, Marquardt Sibiu își va extinde capacitățile de lucru prin extinderea fabricii MSR2. Este practic o nouă fabrică formată din mai multe module noi, care se vor adăuga la cădirea existentă”, a declarat Mourad Halilou, manager general al companiei Marquardt Sibiu.

Așa va arăta noua fabrică Marquardt Sibiu

Noua fabrică Marquardt va fi construită pe terenul companiei aflat în str. Turda. Lucrările sunt planificate să se încheie în decembrie 2023.

Faza de concepție și planificarea dotărilor tehnice au fost finalizate iar noua construcție a intrat deja în lucru. Aceasta va avea în jur de 6.825 mp, din care 4.900 mp pentru producție, iar 1.925 mp spații administrative, birouri și laboratoare.

În noua fabrică MSR2 urmează să lucreze în jur de 200 de noi angajați.