Topul celor mai căutate job-uri în Sibiu, în septembrie

24 septembrie 2018
Topul celor mai căutate job-uri în Sibiu, în septembrie

AJOFM Sibiu anunță că în această săptămână sunt disponibile în județul nostru peste 1.350 locuri de muncă vacante oferite de 89 angajatori.

Majoritatea sunt job-uri dedicate persoanelor cu studii primare sau profesionale. Spre exemplu, există la AJOFM aproape 200 de posturi dedicate muncitorilor necalificați în industria confecțiilor. Peste o sută de job-uri sunt adresate muncitorilor necalificați la asamblarea, montarea pieselor. Compania Wenglor spre exemplu, unul dintre primii investitori germani din Sibiu, caută să angajeze montatori aparataj electric. Detalii despre beneficiile oferite găsiți pe Magnet CV.

O altă companie important din Sibiu, SC PHOENIX MECANO PLASTIC SRL angajează operatori mase plastice și caută persoane cu studii minime - opt clase, cu programul de muncă în 3 sau 4 schimburi. Firma oferă contract de muncă pe perioada nedeterminata, condiții avantajoase de salarizare și asigură transport, bonuri de masa și alte beneficii.

Foarte căutați în această perioadă în Sibiu sunt și șoferii profesioniști, pentru ei existând peste 50 de locuri de muncă disponibile. Unul dintre angajatorii de seamă în acest domeniu, compania Diebel Spedition, are nevoie de șoferi pentru echipa din Germania. Cei interesați trebuie să știe că salariul oferit începe de la 1575 de euro plus diurne.

De asemenea, foarte mare cerere există în această perioadă în Sibiu în sectorul turistic, numeroase baruri, pub-uri și restaurante făcând angajări. Cel mai nou restaurant din Sibiu Piano Gastro Pub, spre exemplu, angajează bucătari, ajutor de bucătar, pizzer și personal pentru curățenie.

”Din totalul locurilor de muncă oferite 41 de  posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume: agent contractări şi achiziţii, consilier orientare privind cariera, inginer căi ferate, drumuri şi poduri, inginer chimist, inginer textile, pielărie, inspector resurse umane, muzeograf, programator de sistem informatic, şef serviciu instituţie publică  etc., în timp ce 1.312 de posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii”, explică specialiștii AJOFM Sibiu.

Din categoria specialiștilor și a persoanelor cu studii superioare, compania GUHRING angajează electricieni și mecanici, iar Universal Business recrutează ingineri instalații, construcții și ingineri mecanici. Detalii despre alte posturi oferite de compania Universal Business găsiți aici.

Nu în ultimul rând, compania UNIVTECH, recunoscută la nivel național și internațional, care activează în domeniul inspecției, verificării, testării nedistructive, are nevoie de ingineri, tehnicieni, fizicieni și tineri absolvenți.

Specialiști angajează în această perioadă și compania S.C. CAUCHO METAL PRODUCTOS S.R.L. societate româno-spaniolă, specializată în domeniul automotive. Printre posturile oferite se numără: Inginer chimist, logisticean gestiune flux, operator prese de injecție și vulcanizare.