Târgul de Paști din Piața Mare revine după trei ani de pauză

16 martie 2022
Târgul de Paști din Piața Mare revine după trei ani de pauză

Organizatorii Târgului de Paști din Piața Mare au luat decizia începerii demersurilor pentru ca evenimentul să revină în centrul Sibiului după trei ani de pauză impusă de pandemie.
 

Ultima ediție a evenimentului a avut loc în 2019.

”Am luat decizia organizării Târgului de Paști și am transmis deja primele informări către participanți, iar până în acest moment reacțiile sunt favorabile. Precizăm totuși că păstrăm o rezervă în privința târgului din cauza războiului din Ucraina. Nu putem ști în prezent cum vor evolua lucrurile și este bine să avem o rezervă, deși bineînțeles că noi ne dorim să fie pace”, a declarat pentru Turnul Sfatului Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Paști.

Creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele anul acesta luna viitoare, în data de 24 aprilie, târgul urmând să se desfășoare în zilele premergătoare.

”În principiu vor fi în jur de 40-45 de căsuțe, după modelul deja știut de sibieni, iar comercianții vor fi selectați în perioada următoare”, mai spun organizatorii.

Cât privește accesul, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat de Crăciun, de data aceasta nu mai sunt restricții și oricine este interesat va putea să vină fără certificat de vaccinare, ori mască de protecție.

Mai multe detalii legate de Târgul de Paști 2022 de la Sibiu urmează să fie anunțate în perioada următoare.