Cerere mare de personal în bucătăriile din Sibiu. Angajări pe bandă

13 aprilie 2018
Cerere mare de personal în bucătăriile din Sibiu. Angajări pe bandă

În pregătirea sezonului estival, tot mai multe firme din Sibiu fac angajări în această perioadă pentru a completa personalul din bucătărie.

 

Este  și cazul bistro-ului vegan She’s Green, care angajează zilele acestea bucătar și ajutor de bucătar, cu normă întreagă.

”Oferim un mediu de lucru profesionist, în cadrul unei echipe tinere, precum și beneficii materiale motivante”, spun reprezentanții She’s Green într-un anunț postat pe platforma de locuri de muncă Magnet CV. Informații suplimentare despre această ofertă găsiți la tel. 0787870363; E-mail : contact@shesgreen.ro.

Angajări în același domeniu face zilele acestea și Expertarom. Compania funcționează pe piața din România din 1995 și caută să angajeze cofetari, patiseri și gelatari.

Cei interesați trebuie să știe că studiile de specialitate constituie un avantaj, precum și experiența în domeniu. Expertarom caută o ”persoană cu capacități senzoriale dezvoltate, cu capacități de a diferenția gusturi și mirosuri, o persoană atentă, harnică și responsabilă, o persoană cu abilități de muncă în echipă”, se arată în anunțul de angajare.

CV-urile se pot depune si la sediul societatii din Sibiu, str Soseaua Alba Iulia, 150 precum si la adresa de mail careers@expertarom.com

Mai multe joburi vacante în această perioadă în Sibiu găsiți pe platforma Magnet CV, un proiect Turnul Sfatului.