Angajări la Marquardt Sibiu. Locuri de muncă stabile și de perspectivă

19 mai 2021
Angajări la Marquardt Sibiu. Locuri de muncă stabile și de perspectivă

 

În ciuda situației economice dificile la nivel global, cel de-al doilea mare angajator din Zona Industrială Vest, Marquardt Sibiu, își continuă continuă extinderea activității în Sibiu, prin dezvoltarea echipelor și deschiderea unei game largi de poziții. Compania face angajări de montatori subansamble pentru cele două fabrici ale sale și caută în paralel și sculeri-matriţeri, controlori de calitate, şefi de schimb, precum și ingineri electronişti, ingineri de calitate, ingineri de proces și specialişti în mentenanţă.

Pentru posturile de montatori subansamble se caută absolvenți de studii medii cu disponibilitatea de a lucra în 3 și 4 schimburi. Compania asigură școlarizarea, pregătirea profesională și sprijin pentru obținerea calificărilor și dezvoltarea în carieră.

Marquardt Sibiu face parte din Grupul Marquardt și produce echipamente mecatronice pentru industria auto. Filiala din Sibiu și-a început activitatea în 2006 și are în prezent în jur de 2.400 angajați, care se bucură de un sistem stabil de avantaje și beneficii, dintre care enumerăm:

  • SALARIU ATRACTIV
  • BONURI DE MASĂ
  • TRANSPORT GRATUIT
  • ASIGURARE PRIVATĂ DE SĂNĂTATE
  • POSIBILITATE DE VACCINARE ÎN COMPANIE PENTRU ANGAJAȚI ȘI FAMILIILE LOR

Dezvoltarea companiei a continuat chiar și în timpul pandemiei, Marquardt Sibiu extinzându-și activitatea de trei ori în anii 2020 și 2021 și dovedindu-se una din cele mai stabile companii din județul Sibiu. Pe lângă două fabrici din Zona Industrială Vest, Marquardt a deschis și un centru de servicii de busines (Marquardt Business Services) și și-a extins Centrul de Cercetare și Dezvoltare, care în prezent ocupă două etaje ale unui complex de birouri din centrul orașului.

Pentru angajări, contactați reprezentanții companiei la telefon 0269 505 505. Depuneți-vă CV-ul la sediul firmei din Zona Industrială Vest, str. Munchen nr. 2, sau pe email la adresa jobs@marquardt-ro.com.