Ryanair anunță o nouă rută de la Sibiu. Biletele încep de la 73 de lei

09 martie 2022
Ryanair anunță o nouă rută de la Sibiu. Biletele încep de la 73 de lei

Compania aeriană Ryanair a anunțat miercuri după-amiază o nouă rută de la Aeroportul Internațional Sibiu spre Viena, Austria.

Zborurile pe ruta Sibiu-Viena vor fi operate începând cu data de 1 mai 2022, cu două frecvențe săptămânale, în zilele de joi și duminică.

”Ruta Sibiu – Viena operată de Ryanair oferă o alternativă de călătorie spre capitala Austriei, care vine în întâmpinarea așteptărilor tuturor pasagerilor interesați de serviciile de călătorie pe calea aerului de la Sibiu”, se arată într-un comunicat de presă remis de Aeroportul Sibiu.

O simulare pe site-ul companiei aeriene arată că un biletele pentru data de 1 mai, pe ruta Sibiu-Viena, încep de la 73 de lei de persoană.

Această destinație se adaugă celor opt rute deja operate de către Ryanair, respectiv: Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Corfu, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa și Veneția Treviso.

Zborurile pot fi deja rezervate pe website-ul companiei aeriene, unde sunt disponibile detalii cu privire la orarul zborurilor și prețurile acestora.

Sursa foto: depositphotos.com