Tursib introduce un nou traseu pentru elevi: din cartierul Zăvoi până la Colegiul Goga

21 mai 2022
Tursib introduce un nou traseu pentru elevi: din cartierul Zăvoi până la Colegiul Goga

Începând de luni, 23 mai, itinerariul şi programul de circulaţie al traseului E1 Magnolia – Colegiul Octavian Goga se va modifica ȋn sensul că la cursa cu plecare din Magnolia la ora 7 :16, acesta nu va mai trece prin cartierul Zăvoi. Pentru asigurarea transportului elevilor din cartierul Zăvoi, reprezentanții Tursib anunță că vor introduce un nou traseu E8 Zăvoi – Şcoala Regina Maria – Colegiul Naţional Octavian Goga.


Noul traseu va avea plecarea la ora 7:16 din staţia Zăvoi 1 pe următorul itinerar:

Zăvoi – strada Gh. Asachi – Piaţa Iancu de Hunedoara – strada E.A. Bielts – Şos. Alba Iulia – strada V. Cârlova – strada Transilvaniei – Bd. Victoriei – str. Av. Ilie Măcelaru – str. Emil Cioran – Piaţa Unirii – strada A. Şaguna

„Ȋncurajăm toţi elevii să folosească traseele dedicate lor, pentru a evita aglomeraţia din celelalte mijloace de transport ȋn comun. Programul modificat ȋl veţi putea găsi pe site-ul Tursib precum şi ȋn toate staţiile de pe autobuz”, transmit reprezentanții Tursib pe pagina de facebook.

Schimbări pe traseele 112 și 116
Totodată,  începând de luni, 23 mai, până la finalizarea lucrărilor la podul de pe Şos. Alba Iulia, se vor modifica orele de plecare din capetele de linie ale autobuzelor de pe traseele profesionale 112 IRMES – SC CONTINENTAL şi 116 Valea Aurie – SC CONTINENTAL după cum urmează:

Pe traseul 112:

- în sensul de mers spre SC CONTINENTAL, plecarea din capătul de linie IRMES de la ora 14 :10 se modifică. Se va pleca la ora 13 :55.

Pe traseul 116:

- în sensul de mers spre SC CONTINENTAL, plecarea din capătul de linie VALEA AURIE de la ora 14 :20 se modifică. Se va pleca la ora 14 :10.