Se închide o bandă de circulație pe bulevardul Vasile Milea

13 aprilie 2022
Se închide o bandă de circulație pe bulevardul Vasile Milea

 

Administrația locală anunță restricționarea parțială a circulației pe bulevardul Vasile Milea începând de astăzi.

Restricțiile urmează să fie impuse în cadrul lucrărilor de înlocuire a rețelei de apă și a branșamentelor de sub bulevardul Vasile Milea, de către SC Apă Canal, lucrări care sunt estimate a se derula până pe 25 iulie.

”Lucrările se vor desfășura etapizat, pe tronsoane scurte, de la intersecția cu Calea Dumbrăvii și până la intersecția cu strada Nicolae Iorga, fără închiderea circulației. Acestea vor afecta doar prima bandă de circulație, cea de pe dreapta, în sensul de mers spre Șelimbăr. Circulația va fi astfel deviată pe o singură bandă în zona restrânsă în care se lucrează”, detaliază reprezentanții Primăriei Sibiu într-un comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului.

Sursa citată anunță că primul tronson scurt închis începând de astăzi este cel care se încheie la intersecția cu strada Oituz (punctul de pornire fiind în dreptul magazinului Profi de pe bulevardul Vasile Milea). ”Pe acest tronson lucrările se vor finaliza în circa 10 zile.

Constructorul are obligația, conform avizului transmis de Comisia de Circulație, să semnalizeze corespunzător lucrările pentru dirijarea traficului, iar inspectorii Primăriei vor verifica respectarea acestei prevederi”.