Se caută angajați care să fabrice interioare de Lamborghini și Maserati în Sibiu

13 aprilie 2018
Se caută angajați care să fabrice interioare de Lamborghini și Maserati în Sibiu

”Te-ai întrebat cum arată interioarele unor mașini de lux, cum ar fi Maserati, Lamborghini sau ultimele modele Mercedes si BMW? La noi ai ocazia nu doar sa le vezi, dar sa te si implici personal in realizarea fără cusur a acestora!”, așa sună anunțul de angajare al companiei Marquardt, care în prezent recrutează pentru fabrica din Zona Industrială Vest.

 

Conform anunțului postat pe platforma Magnetcv.ro, Marquardt are nevoie de montatori subansamble.

Cei interesați trebuie să știe că vor primi un pachet salarial atractiv format din salariu de baza fix, la care se adauga urmatoarele beneficii financiare: Al 13-lea salariu; Bonusuri de performanta (productivitate, calitate, individual); Bonusuri de sarbatori si cu alte ocazii; Sporuri legale conform activitatii desfasurate; Mariri salariale anuale, in functie de experienta; Ore suplimentare platite cu un spor de 100%; Tichete de masa la valoarea maxima de 15 lei / tichet; Transportul gratuit in judetul Sibiu.

In plus, angajații sunt motivați motivați cu reduceri/gratuitati la: Servicii medicale&fitness; Cultura&educatie; Food&drinks; Bricolaj; Turism; Service auto; Beneficii imobiliare; Cantina cu firma de catering in incinta fabricii; 24 de zile de concediu dupa o vechime in companie de minim 3 ani; posibilitati de avansare in cadrul companiei și petrecere de Craciun.

Cei interesați pot găsi mai multe detalii și pot trimite CV-urile aici.

Mai mult decât atât, Marquardt angajează în acestă perioadă și pentru postul de șef de schimb. Detalii despre ce presupune acest job și cum puteți aplica găsiți aici.