RyanAir anunță cursă directă din Sibiu, spre Milano și Liverpool

28 iulie 2021
RyanAir anunță cursă directă din Sibiu, spre Milano și Liverpool

Vor exista conexiuni directre spre Liverpool și Milano Malpensa începând cu sezonul de iarnă 2021, anunță Aeroportul Sibiu, printr-un comunicat de presă, transmis astăzi. RyanAir își extinde operațiunile de la Aeroportul Internațional Sibiu și anunţă lansarea a încă două noi rute care vor conecta direct Sibiul cu Milano Malpensa, Italia începând cu 31 octombrie și Liverpool, Marea Britanie începând cu 1 noiembrie a.c. Noile rute vor fi operate cu câte 2 (două) frecvențe săptămânale fiecare. Biletele către aceste noi destinații au fost deja puse în vânzare pe website-ul companiei aeriene, anunță Aeroportul Sibiu.

În prezent, RyanAir operează de la Sibiu zboruri directe spre Veneția Treviso – Italia în zilele de marți și sâmbătă, spre Corfu – Grecia în zilele de marți și sâmbătă și spre Bologna – Italia, în zilele de luni și vineri. De asemena, reamintim faptul că din sezonul de iarnă compania aeriană va opera zboruri directe și spre Billund, Danemarca. „Angajamentul asumat de întreaga echipă a aeroportului sibian față de comunitatea deservită se concretizează în noi oportunități de călătorie. Accesul la cât mai multe piețe, (re)stabilirea conectivității regionale și a călătoriilor internaționale este și va fi esențială pentru redresarea economică a regiunii pe măsură ce vom ieși din efectele pandemiei”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu. „Faptul că operatorii aerieni îndrăznesc să investească după aceste momente dificile este o dovadă clară a poziției și potențialului de trafic al aeroportului din Sibiu. De-a lungul pandemiei, am continuat să planificăm în avans cu partenerii noștri operatori aerieni noi oportunități de călătorie, rămânând încrezători că pasagerii se vor întoarce la călătoriile internaționale”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Prețul unui bilet de avion spre Milano, din Sibiu, este acum de 25 de euro, pentru o persoană, iar spre Liverpool preșurile încep de la 36 de euro, în primele zile din luna noiembrie.