Peste 1300 de joburi vacante. Starbucks face angajări în Sibiu

13 aprilie 2018
Peste 1300 de joburi vacante. Starbucks face angajări în Sibiu

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că în acest moment sunt vacante peste 1300 de joburi în județul Sibiu.

 

Conform AJOFM, la nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile 1.332 locuri de muncă vacante oferite de 88 angajatori.

”Din totalul locurilor de muncă oferite 78 de  posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume: analist financiar, asistent manager, ecolog, inginer producţie, inginer mecanic,inginer de sistem software, manager proiect, medic stomatolog, proiectant inginer mecanic, şef serviciu, etc., în timp ce 1.254 de posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii”, arată conducerea AJOFM Sibiu, într-un comunicat de presă.

Printre companiile care fac recrutări în această perioadă se numără și Starbucks, fiind disponibile posturi de barista și lucrător comercial, posturi pentru care nu se solicită experiență.

”Promisiunea noastră: Cultura unica “Bring fun to life” în care politica și birocrația nu sunt prezente; Lucrează într-o echipă dinamică, internațională; Dezvoltare profesională intensivă într-o atmosferă prietenoasă; Relații bazate pe încredere reciprocă; Training și suport în noul mediu de lucru”, arată reprezentanții Starbucks în anunțul de angajare.

Locurile de muncă vacante înregistrate în evidenţa A.J.O.F.M Sibiu pot fi vizualizate atât pe site-ul www.sibiu.anofm.ro cât şi pe pagina de facebook a instituţiei.