Donații de cărți pentru copiii de la școala din Porumbacu de Sus

10 octombrie 2021
Donații de cărți pentru copiii de la școala din Porumbacu de Sus

 

Librarii de la Ramit Sibiu au făcut selecția mai multor cărți și auxiliare pe care le-au dăruit apoi copiilor de la școala din Porumbacu de Sus.

Fiecare dintre cei 24 de copii care învață la această școală a primit un pachet cu cărți, de la lecturi școlare și culegeri de matematică, pentru cei din clasa a IV-a până la alfabetare și cărți de colorat pentru bobocii clasei I. Aceștia din urmă au fost și cei mai bucuroși de eveniment, dar și de alfabetare și au promis că vor învăța să scrie și să citească foarte bine, ca să se facă la rândul lor librari, spun organizatorii acțiunii caritabile.

„Nu a fost deloc întâmplător ales Porumbacu de Sus. Localitatea este satul natal al celor care au fondat librăria Ramit și locul unde au crescut.” 

Copiii s-au adunat în jurul librarilor, au răsfoit cărțile și și-au luat în primire, fiecare în parte, darurile pregătite special pentru ei, în funcție de indicațiile învățătorilor și de clasa în care se află.

Librăria Ramit din Sibiu este una dintre cele mai vechi librării sibiene, cu peste 20 de ani de tradiție în distribuția de cărți și produse de birotică și papetărie. De curând librăria s-a îmbogățit și cu un magazin online de carte care poate fi găsit la www.sibiulciteste.ro și care livrează cărți și pachete tematice, fără taxe de transport, în Sibiu. 

Ramit va continua să fie prezent în școli, pentru a susține copiii din comunitățile mici.