Campionat de Ticket To Ride la Sibiu. Banii strânși din taxa de participare ajung la Prietenii Mocăniței

19 martie 2023
Campionat de Ticket To Ride la Sibiu. Banii strânși din taxa de participare ajung la Prietenii Mocăniței

Sibienii pot participa în 1 aprilie, de la ora 10, la un eveniment inedit. Este vorba despre primul campionat oficial de Ticket to Ride din România. Taxa de participare la eveniment este 45 de lei, bani care vor merge spre Asociația Prietenii Mocăniței pentru a achiziționa piatră spartă care să mențină o linie sigură călătorilor, dar și pentru a reda circulației mai mulți kilometri de linie pe Valea Hârtibaciului.
 

Evenimentul este organizat în colaborare cu Days of Wonder, Atu Toys și Mind Spot  și va avea loc la sediul AtuToys de pe strada 9 Mai – o clădire cu parter și etaj, unde la parter se vând jucătorii creative pentru toate gusturile, iar la etaj se pot organiza evenimente culturale.

„Răzvan Pascu și Ioana Blotor au fost cu ideea. Noi am fost foarte încântați să putem ajuta și să punem la dispoziție spațiul și jocurile pentru acest eveniment. Invităm participanții să se înscrie, banii vor fi încasați direct de cei de la asociație. Se pare că un campionat oficial de Ticket to Ride nu a mai fost în România”, a spus pentru Turnul Sfatului Sebastian Herișanu de la Atu Toys. 

Taxa de participare este de 45 de lei, iar înscrierile se fac aici.

„Pentru a menține o linie sigură călătorilor, dar și pentru a reda circulației mai mulți kilometri de linie pe Valea Hârtibaciului avem mereu nevoie de piatră spartă și explorăm tot timpul idei inedite de strângere de fonduri. La un brainstorming pe această temă o minte jucăușă a venit cu ideea unui campionat de boardgames și pentru că tot suntem în domeniu ce putea fi mai potrivit decât Ticket to Ride?”, se arată și în descrierea evenimentului de pe Facebook.