Cât câștigă un operator mașini automate în Sibiu?

18 septembrie 2018
Cât câștigă un operator mașini automate în Sibiu?

Un operator mașini automate de tricotat în Sibiu poate ajunge la un salariu lunar brut de 4700 de lei.

În acest moment pe piața locală sunt la mare căutare operatorii în producție, în special în sectorul confecțiilor, mai multe companii manifestându-și dorința de a recruta noi angajați.

Pe portalul de angajări Magnet CV, cel mai mare site dedicat locurilor de muncă și companiilor din Sibiu, există în clipa de față zeci de posturi disponibile în acest domeniu. Spre exemplu, compania Hipic Prod Impex, specializată în producția poșetelor de lux, angajează operatori producție, operator calculator pentru magazie și femeie de serviciu, cărora le oferă o listă lungă de beneficii, pe lângă salariul atractiv.

Tot pe Magnet CV, Gnoato Est - societate din Sibiu situată în centrul orașului, angajează operator mașini automate de tricotat. ”OFERIM SALARII brute între 2.400 - 4.700 lei, PRIME DE CRĂCIUN, PASTE ȘI 8 MARTIE, decontare transport pentru persoanele din afara orașului”, se arată în anunțul de angajare. Aceeași companie angajează și operatori confecționeri.

Mai departe, compania Thrace Greiner Packaging recrutează în această perioadă ambalatori manuali. Singurele condiții sunt ca aceștia să aibă minim opt clase și disponibilitate de a lucra în ture și ore suplimentare. În schimb, pachetul salarial și cel de beneficii este unul foarte amplu.

Nu în ultimul rând, compania HARTING face angajări pentru pentru postul de operator producție – pentru sediul din Sibiu. Cei interesați pot afla mai multe detalii detalii despre companie și își pot depune CV-ul aici.

Lansat în prima parte a acestui an, Magnet CV s-a impus rapid pe piața sibiană drept locul de întâlnire pentru companiile care activează în zona Sibiului și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Sursa foto