Sute de locuri de muncă disponibile pe Magnet CV

12 aprilie 2018
Sute de locuri de muncă disponibile pe Magnet CV

Platforma de locuri de muncă Magnet CV a ajuns la o ofertă de câteva sute de job-uri vacante, la două luni de la lansarea oficială.

 

Magnet CV este un proiect marca Turnul Sfatului și are scopul de dezvolta și îmbunătăți vechea platformă de joburi, deja cunoscută și utila pentru foarte mulți angajatori și oameni aflați în căutarea unui serviciu.

Magnet CV și poate fi accesată atât online, pe site-ul www.magnetcv.ro, cât și de pe telefonul mobil. În scurt timp va fi disponibilă și o aplicație specializată atât pentru utilizatorii Android cât și pentru iPhone.

Tocmai gradul ridicat de accesibilitate face ca Magnet CV să fie folosit de tot mai mulți sibieni aflați în căutarea unui loc de muncă. Joburile sunt foarte variate și acoperă o arie foarte largă de zone profesionale.

Spre exemplu, compania EU PersonalService Caliman & Mueller Srl intenționează că angajaeze persoane cunoscatoare de limba germană (mediu sau avansat) pentru domeniul feroviar din Germania în sistem full time. Concret, este vorba despre personal responsabil de siguranța șantierelor feroviar, manevrant feroviar și personal control panou digital autovehicule autonome.

Pe de altă parte, compania SC RAVY PREST SRL, firmă de transport intern și internațional , angajează șoferi profesioniști, cu și fără experiență, fiind necesar permisul de conducere categoria C+E.

Alte cerințe profesionale are compania Wenglor, care caută să angajeze IT-iști, specilaizați în 2D și 3D computer vision Software.

Mai departe, compania AmRest, cea care deține brandul Starbucks, vrea să angajezebarista pentru cafeneaua deschisă în Piața Mare.

O altă firmă mare, HARTING RO AUTOMOTIVE SRL, care face parte din concernul HARTING Technology Group – lider de piață pe segmentul producției de solenoizi/electromagneți pentru industria auto și a cablurilor de alimentare pentru mașinile hibride, face angajări pe Magnet CV. HARTING angajează responsabil magazie, tehnician mentenanță și operatori producție.

Nu în ultimul rând, compania Carrefour a postat un anunț pe Mganet CV în care își arată interesul pentru a angaja lucrători comerciali.