Cel mai mare angajator sibian, trei premii la Gala Employer Branding

08 octombrie 2022
Cel mai mare angajator sibian, trei premii la Gala Employer Branding

 
Compania Continental, cel mai mare angajator din Sibiu, a primit trei premii la Gala Employer Branding, desfășurată zilele trecute la București.

Premiile Employer Branding oferă recunoaștere celor mai originale și creative proiecte, celor mai dorite companii și persoanelor care au sprijinit dezvoltarea brandurilor de angajatori în România, în ultimul an. Zeci de companii din toată țara au primit numeroase nominalizări, la diferite categorii.

Continental Sibiu a fost nominalizată pentru nouă categorii, într-un final primind trei premii doi:

  • Cel mai bun profesionist al anului: Georgiana Goția
  • Cea mai bună strategie de beneficii: Take care of what’s important. People
  • Proiecte speciale: Școala duală – 90 locuri ocupate în clasele Continental 2022-2023

Contactată de reporterul Turnul Sfatului, Georgiana Goția a declarat că premiul primit o onorează și o motivează.

“Aceste premii aduc in prim plan pasiunea si dedicarea pe care noi, #PeopleOfContinentalSibiu, o investim în a crea un „great place to work” și în a promova Continental drept un angajator de top. Suntem bucuroși că eforturile ne sunt recunoscute iar acest lucru ne determină să fim din ce în ce mai buni.

În ceea ce mă privește, sunt onorată să fiu numită drept unul dintre cei mai buni profesioniști în Employer Branding, însă alături de mine am o întreagă echipă care îmi depășește constant așteptările, pe care îi apreciez enorm, de la care învăț și de care ma bucur zi de zi.

Cred ca în final este vorba de a face lucrurile cu drag, de a nu renunța niciodată și a acționa „For One Another”, iar dacă ai și mediul propice pentru aceste lucruri, așa cum eu l-am regăsit în Continental Sibiu, atunci rezultatele și împlinirea ta în carieră vin de la sine”, a precizat Georgiana Goția, Employer Branding & Communication Team Leader, Continental Sibiu.