Sute de oameni, prezenți la Sibiu Music Fest. Smiley și Dorian Popa, printre cei mai așteptați artiști

20 septembrie 2021
Sute de oameni, prezenți la Sibiu Music Fest. Smiley și Dorian Popa, printre cei mai așteptați artiști

 
 

Sute de sibieni au fost prezenți aseară în Piața Mare, la Sibiu Music Fest. Iubitorii de muzică au avut ocazia să fredoneze melodiile preferate alături de artiștii invitați în acest an la eveniment.

Evenimentul a fost deschis de trupa sibiană Ameras, formată din două vocaliste și patru instrumentiști. Smiley, Dorian Popa, Andra Gogan, Aya și Arias au animat centrul Sibiului, seara trecută la cea de-a patra ediție a Sibiu Music Fest. 

Aproximativ trei ore, fanii artiștilor au avut ocazia să cânte unele dintre cele mai populare refrene ale melodiilor care i-au consacrat. Organizatorii anunță că anul viitor evenimentul se va desfășura pe o perioadă de trei zile, iar locația se va schimba.  

„Sibiu Music Fest se va transforma de anul viitor într-un festival cu trei scene care se va desfășura  pe o perioadă de trei zile. Ne dorim să organizăm festivalul în Pădurea Dumbrava,  sperăm noi și cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu si al Muzeului Astra în administrarea cărora se află locația”, au transmis aceștia într-un comunicat de presă.

Sursă foto: Instagram/SibiuMusicFest