Publicat 27 iunie 2019 Valabilitate 31 iulie 2019 Cluj Napoca

Tanar instalator, Muncitor revizii si verificari Tehnic

Descriere job

COMPANIA SERVICII ENERGETICE PENTRU ACASĂ — SEA COMPLET S.A. angajează:

 

  • TÂNĂR INSTALATOR în Cluj-Napoca

Candidatul ideal: Absolvent de liceu/școală profesională sau școală de arte şi meserii, specializarea petrol şi gaze/ instalaţii sau curs de calificare de instalator gaze naturale. Permis de conducere categ. B.

 

  • MUNCITOR REVIZII ȘI VERIFICĂRI în Cluj-Napoca

Candidatul ideal: Absolvent de liceu/ școală profesională sau școală de arte şi meserii, specializarea petrol şi gaze/ instalaţii sau curs de calificare de instalator gaze naturale. Experiență minim 1 an în instalații de gaze naturale. Permis de conducere categ. B.

 

Compania va suporta costurile legate de obținerea autorizării ANRE pentru Instalator, pentru celelalte poziții menționate mai sus. Oferta salariala atractiva!

 

Dacă îndeplinești criteriile și vrei să faci parte dintr-o companie puternică, te invităm să ne trimiți CV-ul până la data de 02.08.2019, la adresa de e-mail: ionela.muresan@seacomplet.ro

 

Persoanele selectate vor fi contactate pentru  interviu.

 

Persoană de contact: Ionela Mureşan, tel. 021-79 47 913 sau 0749-282 454

www.seacomplet.ro

SEA COMPLET SA (“SEA”), cu sediul social în Târgu Mureş, strada Gheorghe Doja, nr 64-68, Cladirea Multinvest, etaj 3, jud. Mureş, România, în calitate de operator de date cu caracter personal, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (definite de Regulamentul general privind protectia datelor nr. 2016/679  - „GDPR"), în scopul recrutării (stabilirii unei relații de muncă). Transmiterea oricăror date cu caracter personal cu privire la inițierea unei relații de muncă și/sau oricăror scopuri aflate în interesul dvs. reprezintă acordul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către SEA.Pentru detalii suplimentare cu privire prelucrarea datelor cu caracter personal de către SEA vă rugăm accesați:https://seacomplet.ro/index.php/protectia-datelor/și https://seacomplet.ro/index.php/declaratia-cookie/

 

Aplica

Încarcă fișier
Incarca CV