Publicat 28 mai 2020 Valabilitate 31 iulie 2020 Sibiu, Cluj Napoca

Muncitor revizii si verificari Tehnic / Muncitori calificati si necalificati

Descriere job

Compania E.ON Asist Complet S.A. angajează:

MUNCITOR REVIZII ȘI VERIFICĂRI în Cluj-Napoca și Sibiu

 

Candidatul ideal:

Absolvent de liceu/ școală profesională sau școală de arte şi meserii, cu calificare in meseria de instalator gaze naturale.

Experiență minim 1 an în instalații. Permis de conducere categ. B.

 

Compania va suporta costurile legate de obținerea autorizării ANRE pentru Instalator.

Ofertă salarială atractivă!

 

Dacă îndeplinești criteriile și vrei să faci parte dintr-o companie puternică, te invităm să ne trimiți CV-ul până la data de 15.08.2020, pe adresa de e-mail: ionela.muresan@eon-asistcomplet.ro.

 

Persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

Persoană de contact:

Ionela Mureşan, tel. 021-79 47 913 sau 0749-282 454

 

www.eon.ro

E.ON Asist Complet SA, cu sediul social în Târgu Mureş, strada Gheorghe Doja, nr 64-68, Cladirea Multinvest, etaj 3, jud. Mureş, România, în calitate de operator de date cu caracter personal, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (definite de Regulamentul general privind protectia datelor nr. 2016/679  - „GDPR"), în scopul recrutării (stabilirii unei relații de muncă). Transmiterea oricăror date cu caracter personal cu privire la inițierea unei relații de muncă și/sau oricăror scopuri aflate în interesul dvs. reprezintă acordul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către E.ON Asist Complet.Pentru detalii suplimentare cu privire prelucrarea datelor cu caracter personal de către E.ON Asist Complet vă rugăm accesați: https://www.eon.ro/protectia-datelor și https://www.eon.ro/politica-de-utilizare-cookie-uri.

Aplica

Încarcă fișier
Incarca CV