Publicat 1 august 2020 Valabilitate 30 august 2020 Targu Mures

Muncitor instalatii termice si gaz (Tg Mures) Tehnic

Descriere job

COMPANIA E.ON Asist Complet S.A. angajează:

MUNCITOR INSTALAȚII TERMICE ȘI GAZ în Tg.Mureș

 

Candidatul ideal:

Absolvent de liceu/școală profesională sau școală de arte şi meserii, specializarea petrol şi gaze/ instalaţii, cu calificare în meseria de instalator gaze naturale.

Permis de conducere categoria B.

Compania va suporta costurile legate de obținerea autorizării ANRE pentru Instalator.

Oferta salariala atractiva!

 

Dacă îndeplinești criteriile și vrei să faci parte dintr-o companie puternică, te invităm să ne trimiți CV-ul până la data de 30.08.2020, la adresa de e-mail: ionela.muresan@eon-asistcomplet.ro

Persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

 

 

Persoană de contact:

Ionela Mureşan

tel. 021-79 47 913 sau 0749-282 454

 

www.eon.ro

E.ON Asist Complet SA, cu sediul social în Târgu Mureş, strada Gheorghe Doja, nr 64-68, Cladirea Multinvest, etaj 3, jud. Mureş, România, în calitate de operator de date cu caracter personal, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (definite de Regulamentul general privind protectia datelor nr. 2016/679  - „GDPR"), în scopul recrutării (stabilirii unei relații de muncă).

Transmiterea oricăror date cu caracter personal cu privire la inițierea unei relații de muncă și/sau oricăror scopuri aflate în interesul dvs. reprezintă acordul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către E.ON Asist Complet.

Pentru detalii suplimentare cu privire prelucrarea datelor cu caracter personal de către E.ON Asist Complet vă rugăm accesați: https://www.eon.ro/protectia-datelor și https://www.eon.ro/politica-de-utilizare-cookie-uri.

Aplica

Încarcă fișier
Incarca CV