S.C. Baltur Sib S.R.L.

S.C. Baltur Sib S.R.L.

Descriere companie

BALTUR SIB este liderul unui grup de companii care au acelasi proprietar si care indeplineste si calitatea de antreprenor general in pregatirea si adjudecarea unor lucrari. In cadrul grupului functioneaza alte doua societati si anume EUROCONFORT SRL si SIMSIB SRL, care executa efectiv lucrarile adjudecate si care au personalul necesar specializat pe meserii de executie.

Oferim partenerilor de afaceri si clientilor o gama foarte variata de echipamente termice, avand furnizori stabili si puternici. Importam din Italia toata gama de cazane de incalzire, din otel sau fonta, cu doua sau trei drumuri de fum, in condensatie, cazane de abur de joasa, medie si inalta presiune, cazane cu functionare pe combustibil solid (lemne, peleti, carbune, biomasa), motoare termice si turbine in cogenerare, chillere si centrale de tratarea aerului etc.

BALTUR SIB isi structureaza activitatea pe o permanenta adaptare a tehnologiei la solicitarile beneficiarilor, un management competitiv si eficient, un excelent raport calitate/ pret. Punem accent deosebit pe dorinta si capacitatea companiei de a oferi calitatea ca semn distinct, iar pregatirea profesionala a specialistilor sai este o componenta esentiala a firmei BALTUR SIB.

joburi

Muncitori calificati si necalificati / Tehnic
Deschide