CONTINENTAL

CONTINENTAL

Descriere companie

Cu o cifră de afaceri de 44 miliarde de euro în 2017, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial și are circa 240,000 angajați în 61 de țări. Divizia Chassis & Safety dezvoltă și produce tehnologii integrate de siguranță activă și pasivă, precum și produse care susțin dinamica vehiculului. Portofoliul de produse variază de la sistemele electronice și hidraulice de frânare și de comandă până la senzori și sisteme avansate de asistență a șoferului; de la electronică și senzori pentru airbag la sisteme electronice de suspensie pneumatică și sisteme de spălare a parbrizului, precum și duze de curățare a farurilor.
Accentul se pune pe un nivel ridicat de competență a sistemelor de siguranță activă și pasivă și pe interconectarea componentelor individuale.
Astfel, produsele și funcțiile sistemelor sunt dezvoltate de-a lungul principiului SensePlanAct. Ele constituie fundamentul pentru conducerea automată.
Chassis & Safety are peste 47.700 de angajați în întreaga lume și a generat vânzări de aproximativ 9,8 miliarde de euro în 2017.

joburi